Työlupa-asiantuntija
Tausta, osaaminen ja toiminta pähkinänkuoressa.

Tunnen ulkomaalaislain, muut työlupiin liittyvät säädökset ja linjaukset sekä viranomaiskäytännöt.

Työskentelin TE-toimiston työlupapalveluissa työlupa-asiantuntijana vuosina 2006 - 2018. Tehtäviini sisältyivät kaikki työntekijän oleskelulupiin liittyvät rutiinit selvityksineen, osapäätökset, asiakaspalvelua sekä valitusvastineiden laatiminen hallinto-oikeuteen. Siinä sivussa hieman kansainvälistä EURES-työnvälitystä.

Työ sisälsi myös tiivistä yhteistyötä muiden viranomaisten kanssa  ja omalle työyhteisölle sekä ulkopuolisille tahoille kohdennettua koulutusta ulkomaalaisen työntekijän lupa- ja rekisteröintiasioista. 

Lämpimät kiitokset työyhteisölle sekä yhteistyöverkostolle näistä vuosista.

Aiemmin olen asunut ja työskellyt Suomen lisäksi Ruotsissa ja Irlannissa mm. ravintola-alalla, ammattiopettajana sekä rekrytointiyrittäjänä.

Keväällä 2018 jäin TE-toimistosta eläkkeelle joten voin tarjota asiantuntemukseni käyttöösi.

Edellisessä työssäni tunnistin tällaisen palvelun tarpeellisuuden

Ketterä toimintamallini ja syvällinen erityisosaamiseni muodostavat merkittävän kilpailuedun verrattuna perinteisten lakitoimistojen sekä lupapalveluyritysten tarjoamiin palveluihin.

Palvelen ensisijassa puhelimitse ja sähköpostilla, tapaamiset etäyhteyksien avulla. Pyrin toistaiseksi rajoittamaan fyysisiä tapaamisia ja koronaviruksen leviämistä omalta osaltani.

Toiminimi "Ecares" on lyhennys vanhasta yritystoiminnastani "Euro Catering Recruitment Services" YTJ-rekisterissä (Y-tunnus 1716058-8) toiminimi oli valmiina kun aloitin nykyisen toiminnan virkamiesvuosien jälkeen ns. kevytyrittäjänä.

Tämä sivusto käyttää evästeitä sivuston liikenteen seuraamiseen. Lisätietoa Viestintäviraston sivulla.

Lue myös: Tietosuojakäytänto ja oikeudellinen huomautus

jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu